Erg goed, in erfgoed
Home > Ons team

Ons team

Graag stellen wij aan u voor: Team Vriens Archeo Flex.
Klik op één van onze namen voor meer informatie over ons.

Esther Vriens - Directeur

Esther is verantwoordelijk voor ondera andere de algehele bedrijfsvoering, de financiën, werving & selectie, arbeidsrechtelijke advisering en loopbaancoaching. Daarnaaast is Esther aanspreekpunt voor het project Erfgoedtalent en specialistische kennisborging. 

Lees meer

Nancy van den Burg - HR Adviseur

Nancy is verantwoordelijk voor o.a. de werving & selectie, de salarisverwerking (wekelijks) en algehele personele ondersteuning.

Lees meer

Suk van de Wouw - Administratief Medewerker

Suk is binnen Vriens Archeo Flex verantwoordelijk voor onder andere de facturatie en financiele administratie.

Lees meer

Manon Dirkx - Management Assistent

Manon is verantwoordelijk voor onder andere het beheren van de agenda van de directie, algehele ondersteuning directie en kwaliteitsbewaking. Daarnaast is Manon aanspreekpunt rondom het invoeren van de wekelijkse/maandelijkse urenregistratie en reiskostendeclaraties voor onze medewerkers.

Lees meer

Amber Janssen - HR Adviseur

Amber is verantwoordelijk voor o.a. de werving en selectie, opleidingen, arbo & verzuim begeleiding en algehele personeelsondersteuning. Daarnaast is Amber aanspreekpunt voor alle vragen rondom de scholingsstichting PASTA.

Lees meer

Quincy Amatsakio - HR Medewerker

Quincy is verantwoordeijk voor het project erfgoedtalent, de werving en selectie museale en erfgoed kandidaten, begeleiding en algehele personeelsondersteuning. Daarnaast is Quincy het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent onze flexibele pool voor museumdocenten.   

Lees meer

Joy Spijkerboer - Junior HR Medewerker

Joy is werkzaam als Junior HR Medewerker binnen Vriens Archeo Flex, zij ondersteunt binnen team HR op het gebied van alle administratieve werkzaamheden. 

Lees meer