Erg goed, in erfgoed
Home > Werknemers

Werknemers

Wat kunnen we voor je doen

Vriens Archeo Flex is dé werkgever voor erfgoedspecialisten!   Ben je op zoek naar een passende opdracht of baan (tijdelijk of voor lange duur), wij zoeken graag met je mee! Wij zijn gespecialiseerd in vacatures binnen de culturele erfgoedsector en bemiddelen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Zoals onze naam doet vermoeden, zijn wij goed thuis binnen het vakgebied archeologie, maar dat zeker niet alleen! Ook voor vacatures op het gebied van bijvoorbeeld monumentenzorg, cultuur- en bouwhistorie, fysische en/of historische geografie en het museale werkveld ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Werkwijze

Persoonlijk contact staat voor Vriens Archeo Flex centraal.  Bij ons ben je geen nummer. Wij streven naar een prettige samenwerking en leren graag ‘de persoon achter de cv’ kennen. Daarom starten we altijd eerst met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen ten aanzien van opdrachten bespreken en toelichting geven op onze werkwijze. Pas als we weten wie je bent en wat je zoekt, kunnen we voor jou de passende baan selecteren.  Een uitnodiging voor een kennismaking volgt op je inschrijving via deze website (inschrijfformulier). Natuurlijk kun je ook zelf onze vacatures mee in de gaten houden. Voor een actueel overzicht verwijzen wij...

Lees meer

Werken in België

Medewerkers vinden bij Vriens Archeo Flex een prima thuisbasis van waaruit zij kunnen werken op interessante projecten bij diverse opdrachtgevers, ook in België. Wij kunnen zowel Nederlandse als Belgische kandidaten uitzenden en detacheren naar opdrachten in België.  Wij hebben de mogelijkheid om werknemers onder toepassing van het Belgische sociale zekerheidsstelsel te verlonen. Zodoende kunnen we ook Belgische kandidaten naar België uitzenden.   Interesse in bemiddeling? Wil jij ook door ons bureau bemiddeld worden en sta je nog niet ingeschreven? Vul dan snel het inschrijfformulier op onze website in. Wij komen graag in contact met jou om op de toenemende vraag van verschillende opdrachtgevers in België te...

Lees meer

Opleidingen

Een leven lang leren. Vriens Archeo Flex is actief in het aanbieden van opleidingen. Dit doet zij via haar eigen organisatie (opleidingsaanbod), maar ook als penvoerder van stichting Post-academisch Scholingstraject Archeologie (PASTA) en vanuit de samenwerking met het Landelijk Contact van Museumconsulenten (LCM) in het project Erfgoedwerkt (HRM-opleidingen voor de museale sector) en het project Erfgoedtalent (voor starters).  Medewerkers van Vriens Archeo Flex kunnen aanspraak maken op een opleidingsbudget wat bedoeld is voor alle opleidingswensen, dus ook voor opleidingen waar Vriens Archeo Flex niet in participeert.

Lees meer

Inschrijven

Ben je op zoek naar een opdracht of baan en ben je enthousiast geworden? Schrijf je in! Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier op deze website. Wij nemen dan spoedig contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Om op de hoogte te blijven van ons actuele vacatureaanbod, vergeet niet om ons ook te volgen op social media (Linked-In, Facebook en/of Instagram).

Lees meer