Erg goed, in erfgoed
Home > Nieuws

Nieuws

Veldbezoek

Gisteren heeft onze collega Amber haar eerste veldbezoek mogen brengen aan een opgraving, waar een aantal van onze medewerkers aan het werk zijn. Het bezoek bestond uit een korte kennismaking, rondleiding en uitleg over de werkzaamheden. Wij bedanken onze opdrachtgever dat wij hier een bezoekje mochten brengen, en onze medewerkers voor de uitleg en rondleiding!   

Lees meer

Reuvensdagen 2019

Vandaag en morgen staan wij op de Reuvensdagen! Kom jij gezellig langs om een praatje te maken? 

Lees meer

Mogen wij aan u voorstellen..? Onze nieuwe collega Amber!

Vanaf 1 november 2019 wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker. Onze nieuwe collega Amber stelt zichzelf graag aan u voor! Mijn naam is Amber Janssen, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Oisterwijk. Na mijn HBO studie ‘Human Resource Management’ ben ik begonnen in het HR vak als Jr. HR Advisor. En met mijn eerste ervaring op zak ben ik 1 november 2019 gestart bij Vriens Archeo Flex in de functie van medewerker P&O. Graag tot ziens of aan de telefoon! Groeten, Amber

Lees meer

It's a boy!

Op 30 oktober 2019 zijn Nancy van den Burg en Bram van den Burg ouders geworden van hun zoontje Ivan! Wij wensen de kersverse ouders een fijne kraamtijd toe!                                                                         

Lees meer

Kom je onze stand bezoeken op het Museumcongres?

Vandaag staan Esther en Dorris met een stand op het Museumcongres. Zij zouden het erg leuk vinden als je even bij hen langskomt!

Lees meer